Kawan Baik Cik Cahaya ♥

Khamis, 26 April 2012

Jom Join Bloglist Sahabat Hackers

p/S : bleh klik pic kat atas ye..


hARI NI BANYAK BETOL cik Cahaya join segmen bagai.. tp terjumpe plak segmen dari hacker. bile bercakap tentang hacker, teringat plak zaman2 belajar dulu wat program i-Hack 2010. program tu nak tengok la cmner skill2 hacker kat Malaysia ni.. Woooww, yang join semua teror2 n yang la best, ToTal Hadiah RM24000.. Banyak tu.. Cik Cahaya yang hanya jadi sekretariat pon terliur..hehehe(Incik Hacker ada join x program tu?)hehehe okay, dah jauh tersimpang ni.. jd tengok syarat2 KAT BAWAH nI YE..

Syaratnya sangat mudah untuk korang ikut.

1.Ambil gambar diatas dan linkkan gambar tersebut ke blog ini.

2.Letak tajuk : Jom Join Bloglist Sahabat Hackers

3.Yang tak follow blog Hackers boleh menyertainya.

4.Korang nak tagkan kepada kawan-kawan pun boleh..Suka hati koranglah ye..

5.Berikan komen anda mengenai blog ini dan apa yang perlu diperbaiki lagi. 1-2 sebab sudahlah.

6.Dah siap entry yang korang buat itu, letakkan link anda diruangan komen dibawah.

7.Tarikh tutup : Esok kot...Bila-bila masa akan ditutup ikut selera Hackers.

8.Faedah untuk join : 1 Tahun Bloglist ini akan dikekalkan di blog ini.



Komen :

rasanya blog hAckers mmg dah tip top.. tp paling suka tag line incik hacker " Jangan Takut, Aku Hackers Baik Punyer!!" cOmey sungguh... (=



 
Tag :



2 comments:

Hackers berkata...

ada lagi penyertaan segmen ini..walaupun dah ditutup, hackers masukkan juga dalam bloglist ye

Cik Cahaya berkata...

Hehehee Thanks.. (=

Catat Ulasan